στοιχεία επαφής

697 27 13579

info@faithbook.gr

Ηλιουπόλεως 12-14
142 32, Ν. Ιωνία - ΑΘΗΝΑ

Επέλεξε την επιλογή Είσοδος και εισήγαγε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σου για να συνδεθείς στο λογαριασμό σου.

Πληκτρολόγησε τη νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου πολύ προσεκτικά ... και ελέγξετε την πριν κάνεις κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

Το σύστημά μας θα σου στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου από τον λογαριασμό μας no-reply@faithbook.gr

Άνοιξε το e-mail σου και βρες το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαλήθευσης. Πρέπει να κάνεις κλικ στο σύνδεσμο επαλήθευσης σε αυτό το email για να επαληθεύσεις το νέο e-mail σου. Έτσι ολοκληρώνεται η διαδικασία αλλαγής e-mail στο λογαριασμό σου στο FaithBook.

Μπορεί να χρειαστούν έως και 6 ώρες για την ενεργοποίηση της νέας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Χρησιμοποίησε το όνομα χρήστη σου για να συνδεθείς σε αυτό το διάστημα.

Τι πρέπει να κάνω αν δεν λάβω το email;
1. Έλεγξε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (ο φάκελος μπορεί να υπάρχει και με το όνομα Spam ή junk).  Αν το βρεις, όρισέ το μήνυμα ως «όχι Spam”.
Στην συνέχεια ενημέρωσε τις Επαφές σου με το email μας ώστε να λαμβάνεις στο μέλλον τα μηνύματά μας.
2. Αν ο φάκελος της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας έχει παραπάνω από 100 μηνύματα αυτό θα μπορούσε να καθυστερήσει αρκετά την λήψη των μηνυμάτων. Διέγραψε το περιεχόμενο του φακέλου.
3. Έλεγξε αν υπάρχει Κατάλογος ανεπιθύμητων λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αν υπάρχει στον κατάλογο αυτό το email: no-reply@faithbook.gr. Αν υπάρχει διέγραψέ το.

Μετά από αυτά επέλεξε την επιλογή Είσοδος εισήγαγε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πάτα το πλήκτρο Υπενθύμιση και αυτή τη φορά θα λάβεις το μήνυμα επιβεβαίωσης του λογαρισμού σου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ερωτήσεις

 
 

Δεν μπορείς να βρεις βοήθεια γιά το θέμα σου;