Ποιοι είμαστε

FaithBook

Στις προηγούμενες γενιές, η πρόσβαση που είχαν οι άνθρωποι στην Αγία Γραφή ήταν περιορισμένη. Σήμερα αυτό δεν είναι πια πρόβλημα. Παρόλα αυτά, πολλοί άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στην Αγία Γραφή πιστεύουν ότι το μήνυμά της δεν εφαρμόζεται στην καθημερινότητά τους.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν κι άλλοι που πιστεύουν ότι υπάρχει μια σχέση μεταξύ της Αγίας Γραφής και των καθημερινών τους εμπειριών.

Την τελευταία δεκαετία, το ίντερνετ μας έφερε μια επανάσταση που ενδυναμώνει τους ανθρώπους όπως ποτέ άλλοτε. Με τη δυνατότητα να μοιράζεσαι, να συνεισφέρεις, να δημιουργείς, να μεταδίδεις και να επικοινωνείς, είναι εύκολο πλέον να εκφράζεις ποιος είσαι και τι πιστεύεις με τον υπόλοιπο κόσμο.

Από τις αρχές του 2000, σκοπός μας είναι να καθοδηγήσουμε ανθρώπους να γίνουν πλήρως αφοσιωμένοι ακόλουθοι του Χριστού. Κάνοντας αυτό, αναζητούσαμε νέους τρόπους για να τους βοηθήσουμε να συνδέσουν την Αγία Γραφή με την καθημερινή τους ζωή.

Οι μέθοδοί μας έχουν αλλάξει με τα χρόνια καθώς ενσωματώνουμε νέες τεχνολογίες και στρατηγικές. Αλλά κατά βάση, ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, καθώς προσπαθούμε με συνέπεια να δείχνουμε και να διδάσκουμε τους ανθρώπους για το πως ο Λόγος του Θεού σχετίζεται με όλους, ανεξάρτητα με το που βρίσκονται στη ζωή τους.

Το FaithBook αντιπροσωπεύει ένα νέο ορίζοντα στις προσπάθειες μας. Δε χτίζουμε απλά ένα εργαλείο για να επηρεάσουμε τον κόσμο χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, αλλά ακόμα περισσότερο, συνδέουμε ανθρώπους σε σχέση με τον Θεό καθώς ανακαλύπτουν πόσο κοντά στη ζωή τους είναι η Αγία Γραφή και ο συγγραφέας της, ο ίδιος ο Θεός.