Είμαστε παθιασμένοι με τη χρήση της τεχνολογίας στην υπηρεσία του Θεού. Αυτό το πάθος μας οδήγησε να ξεκινήσουμε το FaithBook μια διαδικτυακή εφαρμογή για να βοηθήσει τους Έλληνες να ασχοληθούν με την Αγία Γραφή.

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ σε αυτή την προσπάθεια;

Γίνετε μέλος της ομάδας.

Ζήτησε να γίνεις εθελοντής σήμερα και μπες σε μια φανταστική περιπέτεια στην υπηρεσία του Θεού. Θα γίνεις μέρος μιας πανελλήνιας κοινότητας εθελοντών που εργάζονται όλοι μαζί για να μπει η Βίβλος στην καρδιά των Ελλήνων. Θα προσφέρεις εθελοντική εργασία από την άνεση του σπιτιού σου, το πρωί ή το βράδυ, όταν και όπου είναι πιο βολικό για σένα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι:
μια σύνδεση στο Internet, απλές γνώσεις χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, λίγο χρόνο και αρκετό κέφι,  διάθεση και αφοσίωση για να βοηθήσουμε να γίνει ο Λόγος του Θεού μέρος της καθημερινής ζωής όλο και περισσότερων Ελλήνων.

Ενώσου μαζί μας σε μια από τις παρακάτω δράσεις:

1. Το καθημερινό μας ψωμί
Η λειτουργία αυτή του FaithBook θα ενεργοποιηθεί την 1 Σεπτεμβρίου του 2017. Καθημερινά θα αποστέλλεται στους χρήστες του FaithBook ένα εδάφιο και μια φωτογραφία. Οι εθελοντές βοηθούν στην επιλογή των εδαφίων και των φωτογραφιών.

2. Σταχυολογήματα
Επιλογή αποφευγμάτων που παρουσιάζονται στις σελίδες του Faithbook. Έχεις διαβάσει κάτι που πραγματικά σε άγγιξε και θεωρείς ότι μπορεί να βοηθήσει και να ενθαρρύνει και άλλους. Στείλε το μας.

3. b-quiz
Την 1 Ιουνίου το 2017 θα δοθεί σε όλους τους χρήστες του FaithBook και στην συνέχεια σε όλους τους χρήστες του Internet μια δωρεάν εφαρμογή-παιχνίδι που περιέχει πάνω από 1000 ερωτήσεις μέσα από τη Βίβλο. Οι παίχτες καλούνται να απαντήσουν στις προβαλλόμενες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών. Κάθε σωστή απάντηση οδηγεί τον παίχτη στο επόμενο επίπεδο ερωτήσεων.  Το πρόγραμμα έχει δυνατότητα προβολής των ερωτήσεων σε σύστημα προβολής και είναι ιδανικό για χρήση από ομάδες παικτών.
Οι εθελοντές μπορούν να βοηθήσουν:
α) στην αποσφαλμάτωση των beta εκδόσεων του προγράμματος
β) στον εμπλουτισμό των ερωτήσεων. 

4. 7-λέξεις
Την 1η Σεπτεμβρίου του 2017 θα δοθεί σε όλους του χρήστες του FaithBook και στη συνέχεια σε όλους τους χρήστες του Internet μια δωρεάν εφαρμογή-παιχνίδι. Προβάλλονται 7 ερωτήσεις και οι απαντήσεις δίνονται σε κουτιά αν συλλαβές. Ο παίχτης πρέπει να ενώσει τα κουτιά-συλλαβές στη σωστή σειρά.  Το πρόγραμμα έχει δυνατότητα προβολής των ερωτήσεων σε σύστημα προβολής και είναι ιδανικό για χρήση από ομάδες παικτών.
Οι εθελοντές μπορούν να βοηθήσουν:
α) στην αποσφαλμάτωση των beta εκδόσεων του προγράμματος
β) στον εμπλουτισμό των ερωτήσεων