Σήμερα Μελέτησε


Θέλεις να περάσεις λίγες στιγμές κάθε μέρα μαζί με τον Κύριο; Θέλεις να διαβάσεις ολόκληρη τη Βίβλο;

Αν ακολουθήσεις αυτό το σχέδιο, θα διαβάσεις δύο φορές την Καινή Διαθήκη και μια φορά την Παλαιά Διαθήκη κατά τη διάρκεια 12 μηνών. Το σχέδιο συνιστά να κάνεις τη μελέτη σου κάποια ιδιαίτερη ώρα κάθε μέρα, αν αυτό βέβαια είναι εφικτό. Μόλις τελειώσεις την ανάγνωση κάθε κεφαλαίου του σχεδίου πάτησε το πλήκτρο "το διάβασα" και συνέχισε με το επόμενο κεφάλαιο.

Τα μέρη της Παλαιάς Διαθήκης παρουσιάζονται όσο το δυνατόν με χρονολογική σειρά. Τα εδάφια από τους Προφήτες ακολουθούν την ιστορική σειρά με την οποία δόθηκαν.

Καθώς θα εισχωρείς στην Καινή Διαθήκη θα διαβάσεις τα Ευαγγέλια, τις Πράξεις των Αποστόλων, τις Επιστολές και τέλος την Αποκάλυψη.

Έτσι η ιστορία της ζωής του Χριστού θα γίνει ένα με την δική σου χριστιανική ζωή.

Γιατί χρειάζεται να δημιουργήσω έναν Λογαριασμό;

Δεν απαιτείτε να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό για να διαβάσεις την Αγία Γραφή μέσω του FaithBook (επιλογή Βίβλος).

Ωστόσο, άλλες δυνατότητες που παρέχουμε απαιτούν τη δημιουργία λογαριασμού. Πιστεύουμε ότι μέσω της τεχνολογίας μπορούμε να βοηθήσουμε στη διάδοση της Βίβλου. Πόθος μας για τους συμπατριώτες μας είναι να εμπλακούν με το Λόγο του Θεού.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό:
1. Η επιλογή Βίβλος περιλαμβάνει 3 διαφορετικές μεταφράσεις της Βίβλου έτσι ώστε να μπορέσει ο Λόγος του Θεού να γίνει ποιο κατανοητός.
2. Είκοσι δύο υπέροχα μαθήματα δίνουν τις βάσεις της γνώσης και της σχέσης με τον Θεό. Ο Μαθητής μπορεί αν επιθυμεί, αφού μελετήσει το μάθημα στη συνέχεια να δοκιμάσει τις γνώσεις του απαντώντας σε ένα ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.
3. Ενθαρρύνουμε τους συνδρομητές μας με το εδάφιο της ημέρας και παρέχουμε τη δυνατότητα με την σειρά τους να το στείλουν στους φίλους τους.
4. Με το σχέδιο καθημερινής ανάγνωσης βοηθούμε τους συνδρομητές μας να αναπτύξουν μια σχέση με τον Θεό, αφιερώνοντας καθημερινά χρόνο με τον Λόγο Του.

Για να κάνεις χρήση όλων αυτών των δυνατοτήτων και να έχεις πρόσβαση από τον υπολογιστή σου ή το tablet σου, ένας λογαριασμός είναι απαραίτητος.