στοιχεία επαφής

697 27 13579

info@faithbook.gr

Ηλιουπόλεως 12-14
142 32, Ν. Ιωνία - ΑΘΗΝΑ

Εγγραφή

 
 
Έλεγχος Ασφαλείας
Συμπλήρωσε τους χαρακτήρες που βλέπεις στην παρακάτω εικόνα.
 

Γιατί χρειάζεται να δημιουργήσω έναν Λογαριασμό;

Δεν απαιτείτε να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό για να διαβάσεις την Αγία Γραφή μέσω του FaithBook (επιλογή Βίβλος).

Ωστόσο, άλλες δυνατότητες που παρέχουμε απαιτούν τη δημιουργία λογαριασμού. Πιστεύουμε ότι μέσω της τεχνολογίας μπορούμε να βοηθήσουμε στη διάδοση της Βίβλου. Πόθος μας για τους συμπατριώτες μας είναι να εμπλακούν με το Λόγο του Θεού.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό:
1. Η επιλογή Βίβλος περιλαμβάνει 3 διαφορετικές μεταφράσεις της Βίβλου έτσι ώστε να μπορέσει ο Λόγος του Θεού να γίνει ποιο κατανοητός.
2. Είκοσι δύο υπέροχα μαθήματα δίνουν τις βάσεις της γνώσης και της σχέσης με τον Θεό. Ο Μαθητής μπορεί αν επιθυμεί, αφού μελετήσει το μάθημα στη συνέχεια να δοκιμάσει τις γνώσεις του απαντώντας σε ένα ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.
3. Ενθαρρύνουμε τους συνδρομητές μας με το εδάφιο της ημέρας και παρέχουμε τη δυνατότητα με την σειρά τους να το στείλουν στους φίλους τους.
4. Με το σχέδιο καθημερινής ανάγνωσης βοηθούμε τους συνδρομητές μας να αναπτύξουν μια σχέση με τον Θεό, αφιερώνοντας καθημερινά χρόνο με τον Λόγο Του.

Για να κάνεις χρήση όλων αυτών των δυνατοτήτων και να έχεις πρόσβαση από τον υπολογιστή σου ή το tablet σου, ένας λογαριασμός είναι απαραίτητος.